Detaljer

PL PHP arbejder både på projekt-basis og tilknyttet på mere fast basis som ekstern konsulent, eksempelvis i forbindelse med vedligeholdelse af hjemmesider og sites. Eksempler på hjemmesider jeg har været med til at vedligeholde eller udvikle kan ses under Webudvikling.

 

Et af grundprincipperne for PL PHP er at begge parter i en handel skal være tilfredse før tingene er i orden. Derfor sørger jeg altid for at aftale projekter ordentligt med kunden inden et projekt sættes i gang: kravs-specifikationen skal være på plads og begge parter skal være enige om projektet, så der også er enighed om hvornår projektet er færdigt og hvilke forventninger, det skal leve op til.

 

Et andet princip er at involvere kunden så meget som muligt under projektet: det er meget nemmere at rette ting til i løbet af udviklings-processen end når projektet er færdigt, og dermed kan begge parter undgå nogle af de problemer, der ellers kan være forbundet med processen.

Priser

Små opgaver klares på timebasis med en pris på 500,- eksklusiv moms. Ved større opgaver udarbejdes først en kravs-specifikation og på baggrund af det aftales en fast pris for udvikling og aflevering af projektet. Hvis du vil høre nærmere ang. pris på et konkret projekt så kontakt mig.